Hur anmäler jag mig till kursen?
Du anmäler dig här på hemsidan under fliken Anmälan. Där väljer du kurstillfälle och anger information för fakturering av kursen.

Vad kostar kursen och hur betalar jag den?
Kursavgiften är 6000 ex moms. En faktura skickas till den verksamhet/huvudman du har angett i anmälan. I anmälan kan du ange uppgifter för en ev. digital faktura.

Kan jag avboka mig?
Ja, det kan du. Om du får förhinder eller vill avboka din plats av annat skäl kan du utan kostnad avboka via mail senast 30 dagar efter anmälan. När kursen är påbörjad utgår ingen ersättning.

Vad ingår i priset?
I deltagaravgiften ingår tillgång till den digitala plattformen, kontinuerlig kontakt med kursledare under kursens gång, lokal och måltider under den gemensamma avslutningsdagen.

Hur får jag en bekräftelse att jag har en plats?
Du får en digital bekräftelse vid anmälan. Ytterligare ett mail kommer inom 24 timmar med kursinformation.

Måste jag förbereda mig?
Nej, några krav på förberedelser finns inte. Du får gärna fräscha upp dina grundläggande kunskaper inom etik (etiska principer och värden, samt teoretiska utgångspunkter). Det finns grundläggande texter och föreläsningsmaterial digitalt som du kan använda dig av.

Vad är det för inlämningsuppgifter?  vad handlar de om?
Inlämningsuppgifterna handlar om att du ska presentera ett etiskt ”fall” från din vardag och dina erfarenheter. Ett ska handla om etik och det andra ska även beröra juridiska aspekter. Du ska diskutera dem ur ett etiskt och juridiskt perspektiv.

Får jag råd under tiden?
Ja, du kan koppla upp tid på zoom-tiderna och få stöd

När får jag intyg?
Intyg i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter utfärdas till er som deltar i samband med den avslutande kursdagen. Du anger specialitet och delmål (som kan variera beroende på ST-specialitet) vid anmälan. De som önskar få intyg för kompetensutveckling/fortbildning får det då också efter avslutad kurs.

Var hålls kurserna?
Vi gör vårt bästa för att hitta personliga och mysiga konferensanläggningar med god mat och bra lokaler.
Kursen 23 oktober, 2023 äger rum i Norrköping på Grand Hotel. Hotellet ligger 2-3 minuter från Resecentrum.

Vad gör jag om jag har fler frågor?
Om du har praktiska frågor kan de kontakta kursledare Ulrica Swartling. För frågor kring fakturering, se nedan.

Ulrica Swartling
mobil: 073 334 47 14
mail: Ulrica.swartling@etikutbildningar.se

För frågor kring fakturering: fakturor@etikutbildningar.se